IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA

„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 3. do 07. prosinca 2018. izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Izrada kućnih priključaka za kanalizaciju i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića te Vladimira Stahuljaka. U Ulici Gromova trajat će priprema za postavljanje privremenog asfalta dok će se asfaltiranje odvijati u Sisačkoj ulici (od Gavrilovića do benzinske postaje).
 • U sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulica Bogomira Rumlera, čiji će se dio i asfaltirati.
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 kućni priključci će se izrađivati u ulicama Otona Kučere i Gromovi. Uica Vladka Mačeka će se asfaltirati a za asfaltiranje se priprema i Ulica Ljudevita Gaja. Radovi će u sklopu ove komponente trajati i u Ulici Franje Jelačića te u Sisačkoj ulici (izgradnja sekundarnog vodovoda).
 • U sklopu Cjeline 3, uređivat će se rubnici u Ulici Đure Pukeca, Ulici Ivana Hangije te Ulici braće Janeković.
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza uređivat će se makadamske ceste.
 1. Novo Selište
 • Uređivanje rubnika u Kupskoj ulici.
 1. Mošćenica
 • Vezano uz izgradnju kanalizacije, izrada kućnih priključaka izvodit će se u Ulici Hrvatskih branitelja, Trg žrtava domovinskog rata i Petra Zrinskog. Kanalizacija će se graditi u Kolodvorskoj ulici a za asfaltiranje će se pripremati Ulica Ribnjak, Kupska ulice odvojak, Ulica bana Jelačića, Ulica Marina Držića te Krste Frankopana od kojih će neke biti i asfaltirane.
 • Vezano uz vodoopskrbu radovi na izradi vodovoda će se izvoditi u Ulici Ruđera Boškovića dok će se kućni priključci izrađivati u Ulici Petra Zrinskog.
 1. Nova Drenčina

Nastavljaju se radovi na izradi ključnih priključaka.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest