IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA

„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 25. do 29. ožujka 2019. izvodit će se sljedeći radovi:

1. Petrinja

U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina, i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka i priprema za asfaltiranje cesta. Asfaltiranje ulice B. Rumlera te u ulicama Valente, odvojci Tiljka i Rumlera.

Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 u ulici Gromova izrađivat će se kućni priključci. Izrada cjevovoda i kućnih priključaka trajat će u Sisačkoj ulici, ulici dr. Ivana Ribara, Ulici Mate Božićevića te u ulici Otona Kučere.  Izrada kućnih priključaka, montaža uličnih kapa i rubnjaka trajat će u Gajevoj ulici. U sklopu Cjeline 3 trajat će priprema tlačna proba u ulici Ivana Trnskog.

2. Mošćenica

U Ulici Ante Starčevića trajat će priprema za bušenje i postavljanje kanalizacije te izrada kanalizacije i spajanje na Ulicu Ruđera Boškovića. Izrada kanalizacije trajat će u Ulici kneza Branimira, u Ulici kralja Petra Krešimira trajat će dizanje poklopaca na visinu i priprema za asfaltiranje dok će u Kolodvorskoj trajati izrada kućnih priključaka.

Vezano uz vodoopskrbu, trajat će radovi na ugradnji i montaži zasunskih okana u Ulici braće Radić.

3. Novo Selište

Nastavlja se s pripremom podloge za asfalt ulice prema kupalištu.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.