Poštovani građani,

Kao što ste mogli zamijetiti, Privreda d.o.o. intenzivno radi na sanaciji vodoopskrbnog sustava i sustava odvodnje u sklopu velikog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja” vrijednog gotovo 345 milijuna kuna, kojeg Europska unija izdašno sufinancira sa 71 posto bespovratnih sredstava.

Ova iznimno velika ulaganja omogućit će gradu Petrinji te naselju Mošćenica modernu vodnokomunalnu infrastrukturu kakvu zaslužuju no kako je riječ o projektu koji se provodi kroz duže vremensko razdoblje (30-ak mjeseci) moguće su određene poteškoće (kraći prekidi vodoopskrbe, buka, blato, prašina…) kao i zastoji te gužve u prometu.

Zbog svega navedenog, građani se mole za strpljenje i razumijevanje, a posebno se apelira na vozače za dodatni oprez i strpljenje u prometu. Svi sudionici u prometu mole se da poštuju prometnu signalizaciju vezanu uz privremenu regulaciju prometa te da izbjegavaju bilo kakve aktivnosti i boravak u blizini gradilišta, kako bi se dodatno zaštitila sigurnost građana i kako bi se izbjegle neželjene posljedice.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji, a ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na besplatni telefon 080 200 187 a mi ćemo vas nastojati  redovito informirati o napretku EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja”.

Privreda d.o.o.

Close Menu