IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA

„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 10. do 14. prosinca 2018. izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Izrada kućnih priključaka za kanalizaciju i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića te Vladimira Stahuljaka dok će se asfaltiranje odvijati u Sisačkoj ulici (od Gavrilovića do benzinske postaje).
 • U sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulica Bogomira Rumlera, čiji će se dio i asfaltirati.
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 kućni priključci će se izrađivati u ulicama Otona Kučere i Gromovi te Ulici braće Radić. Ulica Vladka Mačeka će se asfaltirati a za asfaltiranje se priprema i Ulica Ljudevita Gaja. Preostali radovi na vodovodu u sklopu ove cjeline odvijat će se u Ulici Franje Jelačića te u Sisačkoj ulici (izgradnja sekundarnog vodovoda).
 • U sklopu Cjeline 3, uređivat će se rubnici u Ulici Đure Pukeca, Ulici Ivana Hangije te Ulici braće Janeković.
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza uređivat će se makadamske ceste.
 1. Novo Selište
 • Uređivanje rubnika u Kupskoj ulici.
 1. Mošćenica
 • Priprema za asfaltiranje i asfaltiranje sljedećih ulica: Ulica J. J. Strossmayera, Ulica Kralja Petra Krešimira, Ulica Krste Frankopana te Ulica Marina Držića. U Ulici Ante Starčevića izvodit će se bušenje za kućne priključke i izrada kućnih priključaka dok će u Kupskoj ulici trajati sanacija kanalizacije. Kanalizacija će se izrađivati i u Kolodvorskoj ulici dok će se kućni priključci kanalizacije izvoditi u Ulici braće Radića.
 • Vezano uz vodoopskrbu radovi na izradi vodovoda će se izvoditi u Ulici Ruđera Boškovića dok će se kućni priključci izrađivati u Ulici Petra Zrinskog.
 1. Nova Drenčina

Nastavljaju se radovi na izradi ključnih priključaka.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.