IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA

„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 3. do 07. prosinca 2018. izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • Izrada kućnih priključaka za kanalizaciju i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića te Vladimira Stahuljaka. U Ulici Gromova trajat će priprema za postavljanje privremenog asfalta dok će se asfaltiranje odvijati u Sisačkoj ulici (od Gavrilovića do benzinske postaje).
  • U sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulica Bogomira Rumlera, čiji će se dio i asfaltirati.
  • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 kućni priključci će se izrađivati u ulicama Otona Kučere i Gromovi. Uica Vladka Mačeka će se asfaltirati a za asfaltiranje se priprema i Ulica Ljudevita Gaja. Radovi će u sklopu ove komponente trajati i u Ulici Franje Jelačića te u Sisačkoj ulici (izgradnja sekundarnog vodovoda).
  • U sklopu Cjeline 3, uređivat će se rubnici u Ulici Đure Pukeca, Ulici Ivana Hangije te Ulici braće Janeković.
  • Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza uređivat će se makadamske ceste.
  1. Novo Selište
  • Uređivanje rubnika u Kupskoj ulici.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz izgradnju kanalizacije, izrada kućnih priključaka izvodit će se u Ulici Hrvatskih branitelja, Trg žrtava domovinskog rata i Petra Zrinskog. Kanalizacija će se graditi u Kolodvorskoj ulici a za asfaltiranje će se pripremati Ulica Ribnjak, Kupska ulice odvojak, Ulica bana Jelačića, Ulica Marina Držića te Krste Frankopana od kojih će neke biti i asfaltirane.
  • Vezano uz vodoopskrbu radovi na izradi vodovoda će se izvoditi u Ulici Ruđera Boškovića dok će se kućni priključci izrađivati u Ulici Petra Zrinskog.
  1. Nova Drenčina

Nastavljaju se radovi na izradi ključnih priključaka.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.